Zink & Koperwerken

Zink werkzaamheden

Niet alleen de kwaliteit van het zink maar ook de vorm en de hoeveelheid van water er afgevoerd kan worden zijn belangrijke onderdelen. Het een en ander op elkaar afstemmen bespaard u vervelende lekkage’s in de toekomst. In de hedendaagse extreme weersomstandigheden zijn standaard oplossingen bijna nooit voldoende. Ook het werken van zink moet in de uitvoering worden meegenomen. Dit ter preventie van scheuren van naden en kromtrekken van aansluitingen.

Koper werkzaamheden

Net als met zinkwerkzaamheden is het belangrijk welke keuze er wordt gemaakt qua materiaal en verwerking. Ook de ondergrond en of bevestiging is net zo belangrijk als de verwerking. De meestal houten ondergronden dienen gezond en voldoende sterk te zijn. In sommige situatie’s ook worden voorzien van een aansluitende dampopen folie.

Dakinspectie

In welke conditie verkeerd uw dak?

Op vele daken is er behoorlijk wat mis. Door onjuiste verwerking van materialen en niet vakkundige benadering kan uw dak veel schade aanrichten. Door een juiste inspectie in combinatie met foto's kan er een duurzame oplossing worden gevonden. Zowel pannen als platte daken kunnen worden voorzien van een vakkundig rapport.

Lees meer

Gerelateerde werkzaamheden

Wat doen wij nog meer ...

Fotogalerij

Onze verschillende projecten