Hellend dak

renovatie

Pannendaken.

Uw pannendak vormt een schil tegen weersinvloeden. Daarom is het zeer belangrijk dat uw opbouw van het dak en de aansluitingen hiervan goed afgewerkt worden. Vooral met hedendaagse weersomstandigheden.
De juiste combinatie van dakopbouw, kleur keuze en vorm en kwaliteit van materialen vormt de toekomst van uw dak. Hierin zijn vele verschillen in kwaliteit en duurzaamheid en de diversen verwerking methodes. Zoals reeds lang bekend is het de ervaring en inzicht en de inzet die het resultaat van uw nieuw dak bepaald.

Lekkage’s en reparatie.

Niet alle daken zijn volgens moderne methode’s uitgevoerd. Ook qua oude daken hebben wij veel ervaring. Een vervelende en of repeterende lekkage kan door ons worden opgespoord en hersteld.

 

Vraag een offerte aan

Dakinspectie

In welke conditie verkeerd uw dak?

Op vele daken is er behoorlijk wat mis. Door onjuiste verwerking van materialen en niet vakkundige benadering kan uw dak veel schade aanrichten. Door een juiste inspectie in combinatie met foto's kan er een duurzame oplossing worden gevonden. Zowel pannen als platte daken kunnen worden voorzien van een vakkundig rapport.

Lees meer

Gerelateerde werkzaamheden

Wat doen wij nog meer ...

Fotogalerij

Onze verschillende projecten