Bedrijf

A vd Hurk Beheer b.v.

A vd Hurk Beheer b.v. is ontstaan in 1974 en inmiddels al zo’n 45 jaar gespecialiseerd in zowel pannen als platte daken. Dakpannen in alle vormen en ook bitumineuze dakbedekking en alles wat daarbij hoort. De gehele dakopbouw en isolatie hiervan. Metselwerken en timmerwerken gerelateerd aan dak voeren wij ook uit. Op die manier kan alles op elkaar worden afgestemd zodat het uiterlijk van uw dak tot zijn recht komt. Vaak wordt er door snel en onvakkundig te werken een goedkope aanbieding gedaan waarmee u op langere termijn nog veel duurder uit bent.

Uw dak, ons dak.

Na overleg met uw wensen en de mogelijkheden en uw budget, wordt er een passende aanbieding gedaan voor uw dak. Zowel voor het grote en het kleine budget kunnen wij vaak wat voor u betekenen. Of het nu gaat om een lekkage, of een reparatie of een volledige renovatie. Ook voeren wij nieuwbouw uit en kunnen bij tijdige planning snel en productief werken uitvoeren.

 

 

Dakinspectie

In welke conditie verkeerd uw dak?

Op vele daken is er behoorlijk wat mis. Door onjuiste verwerking van materialen en niet vakkundige benadering kan uw dak veel schade aanrichten. Door een juiste inspectie in combinatie met foto's kan er een duurzame oplossing worden gevonden. Zowel pannen als platte daken kunnen worden voorzien van een vakkundig rapport.

Lees meer

Gerelateerde werkzaamheden

Wat doen wij nog meer ...

Fotogalerij

Onze verschillende projecten